Fantastisk villa til golfentusiaster og naturelskere


Placeret midt i det smukke naturområde omkring Hotel Hvideklit - med Hvide Klits golfcenter som din nabo.

Tryk på knappen BESTIL NU og reserver din ferie i en af vores villaer i dag!

Om villaerne:

Villaerne er smukt beliggende i et fredeligt og roligt område bag Hotel Hvideklit.

Smukke og nyrenoverede (2017) villaer, moderne og funktionelt indrettet. Villaens 144 m2 er fordelt på ét niveau, og der er rigeligt med plads til hele familien.

Tre smukke dobbeltværelser, alle med dobbeltsenge, spille værelse / spillerum med spillekonsol (Wii og PS), hyggeligt køkken / alrum med fuldt udstyret køkkenområde, dejlig spiseplads, stor sofa og brændeovn. Fra stuen er der direkte adgang til den sydvendte terrasse med havemøbler. Dejligt stort bryggers med masser af gulvplads, masser af skabsplads, fryser, vaskemaskine og tørretumbler.

Nærmeste indkøbscenter ligger i Ålbæk 4 km fra villaen. Foruden flere supermarkeder og butikker tilbyder Ålbæk også et par restauranter, en iscafé og en hyggelig lille havn.

Seværdigheder i området:

I kort køreafstand fra villaen kan du finde Ørnereservatet, Farm Fun og Nordsøen Oceanarium.

Kun 12 km mod nord er den smukke by Skagen, hvor det er et must at besøge Grenen, hvor de to have Kattegat og Skagerak mødes. På vej til Grenen finder i også Det Grå Fyr, Center for Trækfugle, og fra toppen af ​​fyret er der en fantastisk udsigt over det naturskønne område omkring Grenen. Din tur kan også inkludere et besøg på et af Skagens mange museer; Skagen Museum, Anchers House, Kystmuseet, Naturhistorisk Museum, Drachmanns Hus eller en tur til Den tilsandede Kirke.

Skagen har et stort udvalg af butikker, restauranter og caféer; og lystbådehavnen er et hyggeligt sted at nyde din frokost en dejlig sommerdag.

Fra Bunken / Hvide Klit er der også mulighed for at spille golf. Golfbanen Hvide Klit ligger 99 meter fra villaen og Sindal Golfklub, Hirtshals Golfklub, Frederikshavn Golfklub, Sæby Golfklub og Hjørring Golfklub er alle inden for en radius på 30-35 km.

Praktisk information:

God parkering direkte ved villaen. Carport tilhørende.

Gratis WIFI.

Tv med danske, tyske og skandinaviske programmer.

Små hunderacer er tilladt - men kun mod forespørgsel.

Strømforbrug bestemmes efter brug. Registreres ved ankomst og igen ved afrejse.

Brændeovn til rådighed.

Nærmeste indkøbscenter ligger i Ålbæk, 4 km kørsel fra villaen.

Offentlig transport:

BUNKEN togstation ligger kun 15 minutters gang fra villaen.

;