Hotel Hvideklit - en perle nær Skagen. 

Hotellet er helt nyt med åbning i April 2018, og sat i de smukkeste naturrige rammer tæt på det hele. Med den rolige østvendte strand og den smukke golfklub Hvide Klit som naboer er hotellet et perfekt sted at slappe af og falde til ro.  Så om du er til golf, skovtur, strand, eller en aktiv ferie så tag en tur forbi Hotel Hvideklit. 

På hotellet findes en dejlig østvendt terrasse, et perfekt sted til at nyde sin morgenkaffe og evt. sin morgenmad under åben himmel og i morgensolens skær. Om aftenen kan den vestvendte terrasse være et lækkert område hvor man kan nyde en inspirerende aftenmenu med levende lys og udsigt til solnedgangen. 

For familier og aktive personer findes der en række ting at tage sig til i området. Bla. er der indendørs badminton, bordtennis, pool bord, cykelruter, MTB ruter, løberuter, trekking ruter, golf for begyndere og øvede, put&take sø, strandture, picnic område og meget mere. Og har man lyst til at tage en tur ind til Skagen og se lystbåd havnen eller en tur i byen og feste, så ligger det kun 12min kørsel fra hotellet, og der er togstoppested (Bunken) 10min gang herfra, hvor toget kører cirka hver time.

Afbestillings og hotel politik:

Ved større selskaber skal afbestilling ske min.14 dage før arrangementet, ellers tager vi 50% af den aftalte pris. Afbestilles der mindre end 7 dage før arrangementet tager vi 100% af det aftalte beløb med mindre andet er aftalt skriftligt.

Vores værelser:

Alle vores værelser er nyistandsatte og inkludere minibar, stort fladskærms tv, blødt og allergivenligt sengetøj, puder og dyner, samt en lille kogeø til at lave kaffe eller te på. Der er gratis WiFi på hele hotellet. Næsten alle værelser er med egen terrasse og terrassemøbler. Alle værelser har eget toilet og bad, med hårtørrer og amenities. 

Det tidligere Diget - Sundhedshøjskole:

Hotel Hvideklit startede oprindeligt som højskolen Diget her i Bunken, tilbage i 1984. I 2011 lukkede stedet ned, hvorefter natur, vind og vejr satte sit præg på bygningerne. Efter 6 år blev det købt af ejerfamilien, der så rigeligt med potentiale i stedet. Dét hotel, som nu står pragtfuldt og færdigt, er beliggende i et fantastisk naturområde, der byder på hyggelige naturstier – også til vandet.

Afstande:

Stranden - 750m
Golfklubben Hvide Klit - 100m
Togstation - 800m
Skagen - 14km
Ålbæk - 4km
Råbjerg mile - 3,8km