Hotel Hvideklit

Du er inviteret!

Arrival calendar
Departure calendar
Guests calendar

Hotel Hvideklit - Det perfekte sted for afslapning, golf, solbadning og ro med en smule luksus. Vi fokuserer på den individuelle gæst for at sikre en service i verdensklasse.

Værelser

Om os

Hotel Hvideklit - en perle nær Skagen. 

Hotellet er helt nyt med åbning i April 2018, og sat i de smukkeste naturrige rammer tæt på det hele. Med den rolige østvendte strand og den smukke golfklub Hvide Klit som naboer er hotellet et perfekt sted at slappe af og falde til ro.  Så om du er til golf, skovtur, strand, eller en aktiv ferie så tag en tur forbi Hotel Hvideklit. 

På hotellet findes en dejlig østvendt terrasse, et perfekt sted til at nyde sin morgenkaffe og evt. sin morgenmad under åben himmel og i morgensolens skær. Om aftenen kan den vestvendte terrasse være et lækkert område hvor man kan nyde en inspirerende aftenmenu med levende lys og udsigt til solnedgangen. 

For familier og aktive personer findes der en række ting at tage sig til i området. Bla. er der indendørs badminton, bordtennis, pool bord, cykelruter, MTB ruter, løberuter, trekking ruter, golf for begyndere og øvede, put&take sø, strandture, picnic område og meget mere. Og har man lyst til at tage en tur ind til Skagen og se lystbåd havnen eller en tur i byen og feste, så ligger det kun 12min kørsel fra hotellet, og der er togstoppested (Bunken) 10min gang herfra, hvor toget kører cirka hver time. Og ønsker man ikke at tage toget, så kører vores shuttlebus til og fra Skagen flere gange dagligt gennem højsæsonen. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Hotel Hvideklit!

Følg os på de sociale medier:

Facebook - Instagram - Twitter - LinkedIn


Få flere oplysninger

Kampagner

Seværdigheder

Book nu!

... og lad os tage os af resten.

Arrival calendar
Departure calendar
Guests calendar
Fotos by Frank Hegewald,
Skagen Turistforening,
Hotellet